Paralel oluşumunu fark ettiğim 22 yıldır hitap ettiğim gibi; Fettoş sadece bir kukla... Yani yaşaması ile ölmesi arasında hiçbir fark yok.

Paralel oluşumunu fark ettiğim 22 yıldır hitap ettiğim gibi; Fettoş sadece bir kukla... Yani yaşaması ile ölmesi arasında hiçbir fark yok.  17/25 ve 15 Temmuz ayağıyla 40 yıldır yuvalandığı mevcut altyapısı ile yönettiği ülkemizde, gerçek FETÖCÜ'ler mevcudiyetini sürdürüp güçlenirken, FETÖCÜ yaftasıyla vatanseverlerden masum mağdur ordusu oluşturuldu.

 

FETÖ'nün giderek büyüyen işgali ile vatan içeriden ele geçirdi. İltisaklı ve irtibatlılar sapasağlam mevcudiyetlerini korurken, FETÖ’nün tek bir siyasi ayağı bulunmadı, bulunamadı, bulunması istenmedi EN DOĞRUSU da SÖZDE arayan kendini ele verecek değildi ya!

FETÖ'nün ölmüş olması demek, sadece kuklalarının ölmüş olması demek. Vatanımızın kılcal damarlarına kadar yayılan bu ihanet çetesi, ülkemizde adaleti, eğitimi, sağlığı, ekonomiyi bitirerek, son olarak da ülkemizi kuvvetle muhtemel teröristlerle doldurarak kuşattırdı. İsrail’in Orta Doğu’dan süpürdükleri ve bizim mayınları da kaldırarak işlerini kolaylaştırdığımız muhtemel teröristler, han kapısı gibi açık olan ülkemize hala akın akın geliyor!

 

FETÖ öldü ama onu yöneten üst akıl ile ülkemizdeki piyonları işgalini adım adım tamamlıyor. Ülkemizde yaşayan insanlar savaşı hala kanlı bıçaklı, silahlı sanıyor, oysa ülkemiz kansız, savaşsız ele geçiriliyor!

                                                                                                      

Altın vuruş, ülkemize göz diken İsrail ile Rusya arasındaki üstünlüğe göre yapılacak!